dimecres, 2 de maig de 2018

CONCERT 27 MAIG

La Comissió Santa Maria 2020 organitza, conjuntament amb la Banda de l'Escola Municipal de música M.Dolors Calvet, un concert per tal de continuar recaptant fons per les properes fases de restauració.
La data serà el proper diumenge 27 de maig a les 6 de la tarda.

Un parell de novetats. La primera és el sistema d’aportació, que serà el de taquilla inversa. Això vol dir que els assistents al concert en sortir podran aportar la quantitat que els sembli convenient a les caixes que hi haurà a les diferents portes de santa Maria.
Els accessos seran una altra de les novetats ja que a banda de les entrades de la places de santa Maria i de Jaume I, s’utilitzarà per primer cop en molts anys la porta de la façana nord.

Aquesta porta forma part de l’annex construït el 1882 i surt al carreró que hi ha entre santa Maria i el palau Baltà.

La Banda de l'Escola Municipal de música M.Dolors Calvet esta formada per una seixantena de músics de vent i percussió, i oferirà un concert amb un repertori força variat. La formació dirigida per Sergi Raya interpretarà bandes sonores i peces tradicionals. El concert comptarà amb la col•laboració en un parell de peces de l'organista vilafranquí Jonathan Carbó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada