dijous, 20 d’agost de 2020

EXPOSICIÓ I VENDA

La comissió SantaMaria2020 presenta una nova iniciativa per continuar recaptant fons per les obres de restauració de la teulada de la basílica de santa Maria. És una proposta artística amb el nom ART A LES TEULES.

Es una exposició de teules que s’han baixat de la teulada durant les obres, i que s’han cedit a diversos artistes del Penedès. Cada autor ha optat per presentar entre una i tres obres diferents, que estaran exposades del 24 al 31 d’agost, en horari de 19,00 a 21,30, a la sala Mossèn Vinyeta.

Les teules estaran exposades i a la venda, amb un preu que va dels 100 als 300€. Totes les peces estaran exposades fins al dia 31, i s’anirà col·locant una marca que indicarà les que ja estan venudes. L’entrada es farà per l’accés principal a la sala Mn Vinyeta, i l’itinerari estarà indicat per finalitzar a la porta de la rectoria, davant del campanar. A la sortida es prendrà nota de les persones que adquireixin les obres, que podran anar a recollir-les a partir del dia 1 de setembre, i també es podrà trobar loteria de Nadal, imants i tríptics per qui vulgui apadrinar una teula o fer aportacions a les obres.

Un altre dels atractius de l’exposició serà un apartat on es podran veure algunes de les peces que s’han recuperat en les intervencions arqueològiques que s’han fet els darrers anys. Peces ceràmiques i teules dels segles XVIII i XIX.

A l'exposició hi participen:

Anna Almirall

Josep Almirall

Pepe Andrade

Eduard Barrobés

Antonia Bonell 

Joan Bricollé

Martí Casanovas

Marta Cucurella

Miguel Angel Cuesta

Miriam Díaz 

Jordi Gibert

Montse Llanes

Lluis Masachs

Jordi Masó

Àngels Meler

Rebeca Menchon

Thais Miguel

Montserrat Planas

Fèlix Plantalech 

Joan Raventós

Carmen Ribera

August Rossell 

Dolors Rovira

Marc Sadurní

Montse Socias

Núria Tomàs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada